Policisté hledají podezřelého a svědky

  •  

V souvislosti s prověřováním podezření ze spáchání přečinu omezování osobní svobody, ke kterému mohlo dojít 30. září letošního roku kolem 16:00 hodin v Košťanech, ulice Teplická, žádáme policieveřejnost o spolupráci při pátrání po muži, který je ze spáchání protiprávního jednání podezřelý.
Muž je ve věku asi 30 let, vysoký kolem 180 cm, štíhlé postavy, měl vousy kolem úst a brady. Na sobě měl černou mikinu na zip s kapucí, modré rifle s bílými fleky a na hlavě nasazenou červenou kšiltovku s bílým nápisem vpředu.
Zároveň policisté přivítají jakékoliv poznatky k vozidlu, kterým by se mohl muž pohybovat, a které bylo zachyceno kamerovým systémem. S největší pravděpodobností se jedná o osobní automobil Škoda Felicia typ kombi tmavé barvy s příčnými střešními nosiči.

V inkriminované době místem projíždělo několik vozidel – modrá dodávka a dvě osobní vozidla na přiložených fotografiích. Kriminalisté proto žádají jejich řidiče i případné další svědky, kteří by mohli poskytnout jakékoliv informace k muži na sestaveném identikitu, nebo k popsanému vozidlu, aby se obrátili na kteroukoliv policejní služebnu, nebo na linku 158.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*