Kulturní tip Tomáše Kareše

  •  

Tepličany bych rád pozval do Jazz Clubu na koncert Luboše Pospíšila. Ten zde vystoupí 27. listopadu. Těšit se můžete na jeho nezaměnitelný hlas, který zdobí i alba C a K Vocalu.

Fajn bude i v pořadí III. Teplická noc divadel, tu si mohou zájemci užít 21. listopadu v Krušnohorském divadle. Nezapomeňte na komorní cyklus Severočeské filharmonie. Ten se uskuteční v Zahradním domě 25. listopadu a představí se Smyčcové kvarteto teplického tělesa. 3. prosince chci určitě pozvat na koncert Severočeské filharmonie v Domě kultury Teplice.

Italská houslistka Francesca Dedo zahraje koncert číslo 1 pro housle D dur Niccolo Paganiniho. A šéfdirigent Alfonso Scarano bude také dirigovat skladby Vincena Belliniho a Sergeje Rachmaninova. 17. prosince nesmíme zapomenout na Českou mši vánoční J.J.Ryby , kde také zahraje vynikající absolvent Konzervatoře v Teplicích houslista Milan Al-Ashhab.Je to neuvěřitelný muzikant a naprosto skvělý člověk.

A co se Konzervatoře týče, stojí za návštěvu 2. prosince koncert posluchačů smyčcového oddělení LD Beethoven. Akce se uskuteční od 18.45 do 19.45 hodin. Na témže místě si 7. prosince užijete koncert z cyklu Teplická konzervatoř se představuje. Užit si jej můžete od 18.30 do 19.30 hodin.

Tomáš Kareš, člen Severočeské filharmonie a pedagog teplické konzervatoře


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*