Václav Hybš oslaví 80 narozeniny i v Teplicích!

  •  

Do teplického Domu kultury přijede 9. prosince legendární Orchestr Václava Hybše. Začíná se v 19:00 hodin a vstupné je od 200 do 240 korun.

Letošní vánoční turné bude ve znamení velkých oslav. Nejvýznamnějším jubilantem je sám kapelník Václav Hybš, který letos slaví neuvěřitelných 80 let v plném nasazení, a který jako vždy připraví aranže všech skladeb s invencí sobě vlastní.

Před téměř 40 lety založil tradici vánočních koncertů po celé republice a uskutečnil již více než 1601 koncertů. Neméně významnou oslavou je i 55 let od založení jeho orchestru. Hlavním hostem letošního turné je zpěvačka s krásným sametovým hlasem, která slaví 65 let narození v nebývalé pěvecké kondici, s popularitou na špičce naší pop music — Jitka Zelenková.

Hybš

Její vystoupení doplní čtveřice mladých zpěváků – Irena Kousalová, která zpívá s orchestrem od r. 2005 a již několikrát vánoční turné absolvovala, vystupovala také v muzikálech Miss Saigon, Pomáda a Bídníci, Martina Dolečková, která studuje na Pražské konzervatoři a vystupuje v ABBA Stars a účinkovala také v Bídnících, Filip Hořejš hraje v seriálu Gympl s.r.o., v různých muzikálech a studuje Pražskou konzervatoř a Stěpán Růžička, který studuje na Pražské konzervatoři zpěv a hostuje s různými swingovými a tanečními orchestry. S orchestrem V. Hybše spolupracuje již třetím rokem. Těšte se na nebývalý hudební zážitek!


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*