Jak bude otevřený teplický magistrát

  •  

Ve středu 23. prosince 2015 budou úřední hodiny do 12:00 hodin.


Od 13:00 hodin budou otevřena pouze pracoviště odboru správních činností, budova Mírové náměstí: občanské průkazy, cestovní doklady, dopravní agendy, matrika, evidence obyvatel, podatelna a pokladna. Dále informační kancelář budova nám. Svobody 2: ověřování podpisů, CzechPOINT, podatelna.

Ve čtvrtek 31. prosince 2015 budou pracoviště Magistrátu otevřena do 12:00 hodin. Turistické informační centrum na Benešově náměstí bude uzavřeno ve dnech 28. – 31. prosince 2015. Ostatní dny bude Magistrát města Teplic otevřen v běžných úředních hodinách.

V souvislosti s novelou zákona o občanských průkazech a zákona o cestovních dokladech, a s tím spojenými technickými úpravami, bude provedena celostátní odstávka systému pro příjem žádostí a výdej hotových dokladů. Podávat žádosti o vydání občanského průkazu a cestovního pasu a předávat vyrobené doklady bude možné do 23. 12. 2015 včetně. Provoz systému bude obnoven od 4. 1. 2016.

V době odstávky bude možné požádat o vydání občanského průkazu bez strojově čitelných údajů s dobou platnosti 1 měsíc, za jehož vydání nebude vybírán správní poplatek.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*