Program Zahradního domu na březen

Zahradní dům. Foto: Daniel Mareš
  •  

5. března, sobota, 19.00 hod. – Teplický Nastoják – Na Ležáka – první sobota v měsíci je vyhrazena autorskému čtení a performerům. Akce začíná být známá mezi umělci z celé ČR a také je jimi navštěvována. Vida co vzniklo z původního plánu několika recesistů.

7. března, pondělí, 19.00 hod. – Lepší večer Na Třešňovce – každé první pondělí v měsíci se v restauraci Třešňovka objeví živá hudba a kalendárium. Samozřejmě budeme mít hosta(y).

8. března, úterý, 20.00 hod. – Lepší večer v restauraci Hvjezda (Dřevák) – živá hudba, kalendárium, pokaždé jiná sestava hudebníků.

9. března, středa, 19.00 hod. – Veřejná zkouška – tentokrát veřejná zkouška skupiny Druhá kolej – folk. Nečekejte písně na přání. Jedná se skutečně o zkoušku. Které ale můžete být přítomni a přitom nemusíte být zticha.

10. března, čtvrtek, 19.00 hod. – Lepší večer v restauraci Pod kaštany ve Skoroticích (UL). No, Lepší večer se ‚chytl‘ už i za hranicemi okresu… Zde každý druhý čtvrtek v měsíci.

12. března, sobota, 19.00 hod. – Královský Obývák – pravidelně jednou měsíčně se v kavárně setkávají příznivci folkové muziky v čele s manželi Královými. Hraje skupina Druhá kolej. Zveme i Honzu Krále a Tomáše Krále a další Krále, ale i běžné poddané. Občerstvení si doneste – myslím jídlo. Ať se cítíte jako u Vás v Obýváku.

13. března, neděle, 19.00 hod. – Na Zámečku s … Radkou Fišarovou – hostem březnového talk-show Antonína Moravce bude zpěvačka, které se právem přezdívá „česká Edith Piaf“. Krásnou dámu s krásným hlasem doprovodí běloruský akordeonista Aliaksandr Yasinski. Vstupenky (150 Kč) objednávejte mailem : zahradni.dum@seznam.cz nebo formou sms na 608 381 424).  Obratem Vám bude sdělen způsob předání vstupenek.

14. března, pondělí, 17.00 hod. – Setkání internacionálů FK Teplice – již několik let se pravidelně každé druhé pondělí v měsíci schází v kavárně fotbaloví pamětníci FK Teplice.

15. března, úterý, 20.00 hod. – Koncert měsíce – Petr Baťa + Tomáš Hádek – pravidelní vystupující z Malých Paříží přijedou tentokrát zahrát do kavárny a to bude určitě ještě lepší atmosféra než na jejich skvělých venkovních koncertech. Nenapravitelný poeta spolu s doprovodným kytaristou Vás rozhodně dostanou. Vstup volný.

16. března, středa, 19.00 hod. – kavárna pro veřejnost zavřena z důvodu komorního koncertu Svč. filharmonie.

16. března, středa, 19.00 hod. – Lepší večer U soudu – třetí středa v měsíci patří tradičně restauraci v Mostecké ul.

21. března, pondělí, 19.00 hod. – Setkání s … Daliborem Gondíkem – březnovým hostem talk-show v Clarion Congress Hotels v Ústí nad Labem bude populární herec, moderátor a hudebník. Zárukou toho, že tento večer bude hodně o hudbě, je i speciální host – vynikající trumpetista Miroslav Surka. Vstupenky (150 Kč) možno objednat i zakoupit v recepci hotelu (mailem:coordinator.cchu@clarion-hotels.cz; tel.: 270 004 224(200)

24. března, čtvrtek, 19.00 hod. – Lepší večer v restauraci Rajče v Teplicích. Tradičně čtvrtý čtvrtek v měsíci v Rajčeti je vždy velmi příjemná atmosféra.

30. března, středa, 19.00 hod. – Lepší večer v Zahradním domě znamená vždy horší ráno. Kvůli Velikonocím výjimečně nikoli poslední pondělí v měsíci, ale dva dny poté. Houfíno, říkal, že v pondělí by to nedal, protože to chodí se Stolařem a pomlázkou a pak je mu hodně špatně. Kačka to potvrdila, vaří česnečku. Takže až ve středu.

Nejaktuálnější informace o dění v kavárně Zahradního domu a Spolku Malá Paříž se dozvíte na  facebook.com/zahradnidum. Staňte se přáteli a informace se k vám dostanou automaticky.

Antonín Moravec, Zahradní dům


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*