Kam vyrazit o víkendu?

  •  

Kam vyrazit v Teplicích a okolí o víkendu? Přinášíme několik tipů.

20. 5.

Od 19:00 hodin v Krušnohorském divadle – představení Hlava v písku. Komedie o milostném příběhu, který dojal celé Maďarsko. Hra líčí téměř neuvěřitelnou lovestory bohatého požitkáře Ištvána a jeho ženy Enike, kteří se společně koupou v šampaňském, střílejí po sobě, utíkají před policií a nesnesitelně si lezou na nervy. A to všechno jenom proto, že se milují až za hrob. Jan Potměšil a Ivana Chýlková se představují v jedinečných komediálních rolích, které jim byly napsány přímo „na tělo“.

21. 5.

Zajděte si do kina Květen na komedii Svátek matek. Promítá se od 17:30 hodin. Do Dne matek zbývá už jen několik dnů a několik rodin se musí vyrovnat s tím, jak tento velký den letos stráví. Ať už to znamená strávit ho s novou láskou, ztracenou láskou či úplně bez lásky, letošní Den matek se určitě nezapomenutelně zapíše do historie romantických komedií – a na několik dalších desetiletí i do povědomí diváků. Laskavý, starostlivý, vtipný a dojemný – stejně jako matky na celém světě.

22. 5.

Až do 30. října můžete v teplickém muzeu navštívit výstavu Severozápadní Čechy za vlády Lucemburků. Jedinečná výstava uměleckých děl, uměleckořemeslných artefaktů a kulturně-historických a archivních dokumentů, spojených s vládou Lucemburků v severozápadních Čechách ze sbírek muzeí a galerií Ústeckého kraje, majetku římskokatolické církve, Státního oblastního archivu v Litoměřicích a Ústavu archeologické památkové péče severozápadních Čech v Mostě, kterou pořádá Ústecký kraj.

23. 5

Od 18:00 hodin, Zahradní dům Teplice – Nechoďte dnes brzy spát aneb šansonování v Zahradním domě. Šansony a písně H. Hegerové, R. Müllera, L. Nové, H. Křížkové, E. Olmerové, M. Rottrové a L. Šoralové zazpívají studenti populární hudby Konzervatoře Teplice


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*