S cestovkou Unitour se ve světě neztratíte

  •  

Známé pořekadlo říká, všude dobře, doma nejlépe. To však neplatí v létě, v době dovolených, kdy se každý může těšit z pár dnů, až týdnů volna. Už víte, kam letos vyrazíte? Cestovní kancelář Unitour vás jako každý rok doma sedět nenechá!

Vytáhne vás do světa za zážitky, krásami a poznáním. Nechte si sestavit dovolenou na míru, užijte si volný čas ve skupinových zájezdech, procestujte Španělsko a nebo se utvrďte v tom, že všechny cesty vedou do Říma!

Unitour vás doma nenechá. Vytáhne vás do světa!

Zatímco někdo se vrhá do neznáma po hlavě, jiný má z velkého světa maličko obavy. To však ještě není důvodem k tomu, aby zůstal doma. Vůbec nejlepší je pak vybrat si na cestu parťáka, s kterým se ve světě neztratíte. Jím může být cestovní kancelář Unitour, která brány do světa svým klientům otevírá již od roku 1990. Do evropských metropolí se můžete vydat právě s ní. CK Unitour nabízí skupinové zájezdy zejména dětské, poznávací, lázeňské a pobytové, pak i zájezdy šité na míru vašim představám. A kde se s cestovkou podíváte? Cestovní kancelář se specializuje zejména na krásy Španělska, Itálie a Německa. Procestujte tyto zajímavé metropole a zkraťte seznam míst, kde jste ještě nebyli.

Objevte hravý svět Lego kostiček

Především rodiny s dětmi ocení poznávací zájezd do německého Legolandu, kde společně mohou objevit zábavný svět Lego kostiček. Díky prohlídce budou mít vaše děti představu o tom, co všechno se musí udělat, než se Lego stavebnice dostane do jejich pokojíčků.

Prozkoumejte romantickou Itálii

Ach ta romantika! Itálie je jí proslulá, zejména díky Benátkám a Florencii, kterou rádi navštíví hlavně zamilovaní. Za romantikou však nemusíte jen ve dvou. Jeďte tam ve skupině!

Jako šéf společnosti můžete společně s CK Unitour sestavit dovolenou na míru pro své zaměstnance.

Tomu my říkáme teambuilding!

Vycestujte vstříc temperamentnímu Španělsku

Olá, olá, temperamentní Španělsko volá! Toto volání slyší i CK Unitour, a proto pro široké spektrum svých klientů připravuje zájezdy právě do této destinace. Přírodní scenérie nejkrásnějšího pobřeží Costa Brava přitáhne všechny lidičky toužící po typicky i netypicky strávené dovolené.

Tak kam pojedete letos na dovolenou?

Navštivte nás osobně v Ústí nad Labem ve Velké hradební 2 (budova Grand), nebo nám můžete zavolat na telefon +420 777 206 923, poslat e-mail na adresu info@unitour.cz, ale také budeme rádi, když nám dáte „lajk“ na Facebooku či Twitteru.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*