Běh s čelovkou bude znovu pomáhat


Již popáté pořádá Centrum pro roztroušenou sklerózu Nemocnice Teplice ve spolupráci s Nadačním fondem Rehabcare, dobročinný Běh s čelovkou. Letos chtějí pořadatelé pomoci ještě více lidem s roztroušenou sklerózou. Snaží se vybrat peníze na pohybové léčebné přístroje MOTOmed v hodnotě 600 tisíc korun, které poputují do MS Centra Teplice, kde budou sloužit všem, kteří potřebují efektivní rehabilitaci.

„Abychom sbírku podpořili, připravujeme pravidelné aukce, kde 100 % získaných peněz půjde do sbírky. Aukce budou probíhat na naší facebookové stránce @behscelovkouteplic každou neděli,“ sdělili pořadatelé a dodali, že sbírku můžete podpořit i zakoupením merche, jako jsou trika, čelenky, batohy či čelovky, které seženete v teplické prodejně Rehabcare, Doubravická 1693/9.

Běh s čelovkou není závod. Na trasu se může vydat opravdu každý, v jakémkoli věku i kondici. V cíli nebudou připraveny stupně vítězů, ale každý bude domů odcházet s krásným pocitem, že pomohl. Letošní Běh s čelovkou se koná se 7. prosince v teplickém parku u Šanovské mušle.


Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*